Galéria

eddig munkáim

Gyakran ismételt kérdések

Mi a folyamata az esküvőnkre való felkészülésnek?

Az első és a legfontosabb feladat a megfelelő helyszín kiválasztása. Ha ez megvan a szolgáltatók közül a fotós, videós, illetve egy megfelelő ceremóniamester az aki még emlékezetesebbé teheti a nagy napot.

Hányszor kell találkoznunk a nagy nap előtt?

Az első találkozás után ha kialakult a szimpátia és engem szeretnétek ceremóniamesternek, akkor nincs más teendő mint egy jelképes szerződéssel lefoglalni az időpontot a naptáramban. Természetesen innentől kezdve bármilyen kérdés felmerül a rendelkezésetekre állok, de személyesen találkozni újra, 3 héttel az esküvő előtt javasolt amikor megírjuk és pontosítjuk a végleges forgatókönyvet.

Te miben fogsz tudni nekünk segíteni?

Minden olyan adminisztratív és koordinációs jellegű teendővel amit szeretnétek, hogy levegyek a vállatokról. A vendégvárástól elkezdve, a csoportképek koordinálásán keresztül, akár a nyitótánc begyakorlásában is. Ez teljesen rugalmas és egyéni kérések alapján alakul.

Van már egy esküvőszervezőnk, akkor is szükség lehet ceremónimesterre?

Igen, mindenképpen. Az esküvőszervzőnek az a feladata, hogy mindent amit előre lebeszéltek úgy legyen ahogy szeretnétek. Egy Ceremóniamester ott van veletek is, de akkor is ott van amikor ti nem tudtok jelen lenni és mindenben segít a vendégeknek és nem utolsó sorban a személyzet összes többi tagjának: a felszólgálóknak, fotós/videósnak, DJ-nek, zenekarnak, konyhának, stb. Ezáltal a Ceremóniamester az aki biztosítja hogy minden gördülékenyen folyjon és levegye a terheket a vállatokról.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

sandor.szel5@gmail.com

+36 70 686 6049

Budapest