Ceremóniamester

Miért lehet szükségetek egy jó ceremóniamesterre az Esküvőtökön?

A vendégeket fogadni kell, útbaigazítani, a többi szolgáltatóval szintén egyeztetni, tartani az esküvői menetrendet, forgatókönyvet. A vendégvárás, polgári szertartás (egyházi szertartás), násznép elindítása a vacsora helyszín felé, majd a fotózás és a csokor dobás, beszédek, vacsora, nyitótánc, buli, játékok, tortavágás, menyasszonytánc, éjféli menü mind hozzátartoznak. Nem könnyű kiszámítani, mi mennyi időt vesz igénybe az esküvő alkalmával, és ha ezekre mind a jegyespárnak kell odafigyelnie, akkor az ünnepeltből hamar vendégváróvá válhatnak.

A jó ceremóniamesternek igazából nem az a fő erénye, hogy vicceseket tud mondani, hanem az, hogy irányítani tud 40-150 embert és az esküvői szolgáltatókat is.  Minden vendég és minden szolgáltató különbözik egymástól, és ahhoz, hogy az este mégis megfelelő mederben haladjon, tudni kell, hogy  mikor, mit és hogyan mondok, mit kérek, mire hívom fel a figyelmet a nap folyamán. A ceremóniamester az az ember az esküvőn, akinek a kezében “összefutnak a szálak” és képes a háttérből irányítani.

Éppen ezért fontos a személyes találkozó, a kívánságaitok átbeszélése, akár többszöri alkalommal is. Hiszek abban, hogy a jegyespár megismerése a legfontosabb mérföldköve a munkámnak, mert így egy közeli barátként vehetek részt az esküvőn, mindenben segítve nekik.

Amit én ajánlok

Lelkiismeretesség és rugalmasság

Professzionális megjelenés

Pontos forgatókönyv

Többszöri személyes találkozó

Segítség az nyitótánc gyakorlásában