Szél Sándor

Képzett ceremóniamester

Miért lehet szükségetek egy jó ceremóniamesterre az Esküvőtökön?

A vendégeket fogadni kell, útbaigazítani, a többi szolgáltatóval szintén egyeztetni, tartani az esküvői menetrendet, forgatókönyvet. A vendégvárás, polgári szertartás (egyházi szertartás), násznép elindítása a vacsora helyszín felé, majd a fotózás és a csokor dobás, beszédek, vacsora, nyitótánc, buli, játékok, tortavágás, menyasszonytánc, éjféli menü mind hozzátartoznak. Nem könnyű kiszámítani, mi mennyi időt vesz igénybe az esküvő alkalmával, és ha ezekre mind a jegyespárnak kell odafigyelnie, akkor az ünnepeltből hamar vendégváróvá válhatnak.

A jó ceremóniamesternek igazából nem az a fő erénye, hogy vicceseket tud mondani, hanem az, hogy irányítani tud 40-150 embert és az esküvői szolgáltatókat is. Minden vendég és minden szolgáltató különbözik egymástól, és ahhoz, hogy az este mégis megfelelő mederben haladjon, tudni kell, hogy mikor, mit és hogyan mondok, mit kérek, mire hívom fel a figyelmet a nap folyamán. A ceremóniamester az az ember az esküvőn, akinek a kezében “összefutnak a szálak” és képes a háttérből irányítani.

Éppen ezért fontos a személyes találkozó, a kívánságaitok átbeszélése, akár többszöri alkalommal is. Hiszek abban, hogy a jegyespár megismerése a legfontosabb mérföldköve a munkámnak, mert így egy közeli barátként vehetek részt az esküvőn, mindenben segítve nekik.

Amit én ajánlok

Lelkiismeretesség és rugalmasság

Mindenben amit csinálok a tökéletességre törekszem, és azon vagyok, hogy a lehető legjobban teljesítsem a kéréseiteket.

Professzionális megjelenés

A megjelenés és a zéró tolerancia elengedhetetlen egy sikeres Ceremóniamester számára.

Pontos forgatókönyv

Akár többszöri online vagy személyes találkozó az esküvő forgatókönyvének a közös átbeszélésére és pontosítására.

Többszöri személyes találkozó

Egy hónappal az esküvő előtt, személyes találkozó és helyszíbejárás. Ezen kívül ha kéritek akár többszöri találkozó.

Segítség az nyitótánc gyakorlásában

Több éves tánctapasztalatom segítséget nyújthat a nyitótánc gyakorlásában illetve táncelemek ötleteléséhez.

Többnyelvű esküvő

Esküvőimet két vagy akár három nyelven is tudom vezetni, kérésnek megfelelően, magyarul, angolul vagy románul is.

Szolgáltatók akikkel szívesen dolgozom együtt

Smink

Amit Rólam Mondanak

Janka és Miki, 2023

“Mindenképp szerettünk volna ceremóniamestert a nagy napunkra és Sándor személyében meg is találtuk a tökéleteset. Magyar és román anyanyelvű vendégeink is voltak, és mivel Sándor a kérésünkre mindkét nyelven vezényelte az estet, senki nem érezhette azt, hogy kimaradt volna valamiből. Neki hála gördülékenyen ment minden, és szuper volt, hogy az előzetes egyeztetéseknek és beszélgetéseknek köszönhetően nyugodtan ünnepelhettünk.”

Melinda és Alex, 2019

“I really liked how Sándor was able to make a good atmosphere at our wedding. I know him since university and when he told me he is a Ceremony Master, I was more than happy to ask for his help. Even though I was stressful during the whole evening, his presence calmed me and I really liked the games he planned for us.”

Dorka és Donát, 2022

“Eleinte nem akartuk ugyan, de végül mégis úgy döntöttünk, hogy nem árt ha lesz egy jó Ceremóniamester az esküvőnkön. Ezt Sándor személyében meg is találtuk. Az este nagyon jól alakult és Sándor már az esküvőnk előtt is nagyon sokmindenben segített. Így minden úgy alakult az este folyamán ahogyan előre elterveztük.”

A tökéletes esküvőért!

Készüljünk együtt a nagy napra!